MIESZKANIE W GOLENIOWIE ( METAMORFOZA )

Opis projektu

Salon był niefunkcjonalny, duży narożnik stał przy szafie do której był utrudniony dostęp, telewizor był w miejscu obecnych półek przez co siedziało się bokiem do ściany tv. Cała długa ściana naprzeciwko narożniko była niezaaranżowana przez co było smutno i nijak.

Zakres prac

Szafa okazała się fajnym tłem do sofy która stanęła na środku salonuy w taki sposób by był łatwy dostęp do szafy ale też aby nie zmniejszać pokoju. W miejscu gdzie wcześniej był telewizor dorzucono dwie dodatkowe pólki dzięki czemu zyskaliśmy fajną biblioteczkę wykorzystując zabudowę już istniejącą. Ściana telewizyjna zyskała charakter i spełnia teraz swoją funkcję. Fotel który już był tylko w innym pokoju znalazł swoje miejce w rogu pokoju i stanowi miejsce wypoczynkowe do czytania książek.

maillots de football Enfants maillot basket pas cher billiga fotbollströjor billiga fotbollströjor shop fussball trikots günstig fussball trikots sale Günstige fußballtrikots fodboldtrøjer børn udsalg Køb fodboldtrøjer på tilbud Billige Fotballsko